Anteeksi, anteeksi ja vielä kerran anteeksi häpeällinen hiljaiseloni blogirintamalla, elo on ollut yhtä rollercoster ridea viime viikot... mutta! Parempi myöhään kuin ei silloinkaan, eli täältäpä lopultakin pesee.

Viime viikon kohokohtiin kuului Salaisen Leivontaystäväni kolmas ja viimeinen paketti, jonka mukana paljastui myös ystäväni henkilöllisyys. Paketti oli jälleen kerran aivan ihana, kuten kuvasta näkyy:

1436265.jpg

Kaikelle on aivan varmasti käyttöä (taloutemme patalapputilanne varsinkin on ollut sangen heikko), ja aivan erityisesti ilahduin noista appelsiininkuorista joita ei meidän perän kaupoista saakaan! Samoin servetit olivat aivan iiihania, juuri täydellisiä tällaiselle pikku hihhulihipille! :D Ja pähkinöitä rrrakastan. Siis suurensuuri kiitos sinulle, Keittiön Hehkun Epa! Olit huippuihana SLY!!

Nyt olenkin yhden kierroksen SLY:n suhteen luovalla tauolla, kun lähitulevaisuus näyttää turhan kiireiseltä leivontaharrasteen suhteen... mutta eiköhän sitä aina silloin tällöin tule silti leivottua, kun makeahammasta sopivasti kolottelee... koitan taas piipahdella täälläkin parhaani mukaan kyöökipuuhistani raportoimasta. Kiitos kaikille uskollisille lukijoille ja halit!