Loppiaisena syötiin meidän pesueessa pizzaa. Kuvaa en ehtinyt ottaa ennen pizzan syöpymistä, mutta tässäpä meidän perheen suosikkipohja... tulee ihanan muheva ja paksu...

   PIZZAPOHJA

   2,5 dl vettä
   25 g hiivaa / 1 pss kuivahiivaa
   6 dl vehnäjauhoja
   1 tl suolaa
   0, 5 dl öljyä (oma suosikkini oliivi)

   Paistetaan 250:ssa asteessa n. 15 -20 minuuttia.

Hauska huomio pizzakulttuurin eroavaisuuksista kahden puolen rapakkoa: meillähän totutusti pistetään juusto päällimmäiseksi niin että se sulaessaan antaa kauniin värin. Honey taas on tottunut, että juusto menee kaikkein alimmaksi kerrokseksi ja muhii siellä suussasulavaksi osittain pohjaan imeytyen... Hyvää tulee toki kummallakin tavalla :)