Ja tästä se alkaa! Tupaantuliaisiksi uuden blogini vierahille suu makiaksi...

Halusin eilen jotenkin juhlistaa loppiaista, ja tuotekehittelyn tragikoomisena tuloksena syntyivät nämä kinuskiset Itämaan Tietäjät:

1192667.jpg

Alunperin piti kylläkin tehdä hyydyketorttu Taikinaterapeutin maanmainiolla reseptillä, mutta auttamaton koheltaja kun olen, lorotin vaan surutta kuohukermat sekaan, enkä tullut ajatelleeksi että ehkä kannattaisi vatkata  se vaahdoksi ensin... ei oikein hyvin hyytynyt... mutta hätä keinot keksii: tulikin tällaisia kumottavia kuppikakkusia sitten :) ! 

Kakkusten nimeksi muuten tuli Itämaan Tietäjät paitsi loppiaisen  kunniaksi, vähän myös siksi että kuten kelpo kunkutkin aikoinaan, nämäkin ukkelit saattavat näyttää hieman... krhm... erikoisilta, mutta antavat kuitenkin ennakkoluulottomalle vastaanottajalle iloisen yllätyksen. (Sitä paitsi kakkusten hyytyminen kesti osapuilleen yhtä kauan kuin jutaaminen kamelikaravaanissa Persiasta Beetlehemiin...) *lol*

P.S. Koristeet värjättyä sokerikuorrutetta (josta tosin tuli ihan liian vetelää, turbaanista tulikin lättähattu...) sekä sinisiä ja vihreitä nonparelleja.